Utbildning i olika smärtsyndrom och positional release

För andra gången inom knappt ett år har jag en fulltecknad kurs i Positional Release och olika smärtsyndrom. Denna gången  är det första gången  jag har kursen i min stora klinik vid Slottstaden i Malmö.

Utbildning i Smärtsyndrom och Positional Release i nya lokaler i Malmö.
Utbildning i Smärtsyndrom och Positional Release i nya lokaler i Malmö.

Jag har kört kursen mellan  2005 och 2014 när jag var utbildningsansvarig på Nordic Hälsotek (som gick i konkurs) men har sedan 2015 valt att hålla kursen i egen regi där kursmaterialet har uppdaterats och det ger mig mer flexibilitet i hur jag lägger upp utbildningen. Jag väljer att ta in maximalt åtta kursdeltagare för att erhålla så optimal undervisningsmiljö som möjligt.

Nya kursdagar till höst/vinter kommer snart.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *