Klinik 2014-2015

Under en period av mer än ett och ett halvt år hade jag mellan 2014 och 2015 min klinik centralt i Malmö på Susano på Drottningtorget 1.

Observera att detta inte är min nuvarande klinikadress.
Välj klinik i huvudlänken så kommer du till nuvarande klinik.

Susano där jag hade min klinik var ett företag som bedriver evidensbaserad företagshälsovård. Detta företag var däremot separat från min klinikverksamhet.

Jag hade min klinik här som legitimerad sjukgymnast sedan sommaren 2014 fram till senhösten 2015.

Hur tar man sig till David Astons klinik?

Med stadsbuss tar du dig lätt till min klinik. Buss, nummer 3, passerar min mottagning. Bussen som stannar vid Drottningtorget. Stig av vid hållplatsen Drottningtorget. Använd gärna reseplaneraren på Skånetrafiken där du väljer från adress och fältet till skriver cypressvägen samt anger du ankomsttid. Från Värnhemstorget och Centralen tar det bara ett par minuter med buss och avgångar är inom 10 minuter.

klinik_drottningtorget
Min klinik där jag bedriver fysioterapi men manuell terapi som inriktning finns centralt i Malmö vid Drottningtorget.

Om du föredrar att promenera eller cykla så ligger min klinik centralt så inom centrum är det på sin höjd 10 minuter som behövs för att cykla eller cirka 20 minuter för att gå till min klinik. Tar du dig till min klinik med bil finns det ganska många lediga parkeringsplatser runt omkring Drottningtorget. Observera att gatan från Östra Förstadsgatan mot Norra Vallgatan är enkelriktad.

Drottningtorget_fysioterapiklinik
Från Östra Förstadsgatan har du fd. Vagnmuseet rakt fram och min klinik ligger till vänster.

När du väl är framme vid Drottningtorget ska du gå till vänster om det stora gula huset längst bak på torget (före detta Vagnmuseet). Susano där jag har min klinik har en egen entré vid sidan om ingång 1. Porttelefon finns.

massageklinik_centrala_malmo
Min klinik är inrymd i ett sekelskifteshus i med en ingång till företaget Susano.

Det finns porttelefon vid entrédörren till höger. Kontorstid är den bemannad och därefter öppnar jag när ni ringer på min mobiltelefon. Står ni vid porten så hör ni hur det klickar och dörren går att öppna.

trapphus_klinik_malmo
När du väl är inne i trapphuset ska du gå halvtrappan upp och gå till den vänstra dörren där det står Susano.

Inne på Susano möts du av en reception och väntrum. Anmäl dig i receptionen när den är bemannad annars kan du sätta dig i väntrummet direkt.

vantrum_klinik_malmo
Väntrum en trappa upp.

I väntrummet finns tidningar att läsa och vatten, te och kaffe. WC finns precis till höger.

Mitt behandlingsrummet i centrala Malmö
Mitt behandlingsrum i centrala Malmö

Behandlingsrummet som jag har innefattar utöver en behandlingsbritts en del anatomimodeller. Dessa modeller används i undervisningssyfte.

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka en tid hos mig.

Malmö den 28 juli 2014

David Aston
Leg. sjukgymnast & Dipl. massageterapeut