Boka tid

Använd gärna formuläret nedan för att boka tid. Tänk på att önskar du boka ett nybesök så sker alltid en undersökning och medicinsk bedömning av mig för att avgöra vilken form av rehabilitering eller behandling som är lämplig. Ett nybesök kan ta upptill 50 minuter.

Du kan boka tid för sjukvård i form av fysioterapi där manuell terapi (olika metoder för leder, muskler och nerver) och nålbehandling kan ingå samt råd om övningar och egenvård. Det är denna tjänst som främst bokas av patienter.

Du kan även boka tid för enbart massageterapi (massage och olika muskelbehandlingstekniker vilket även kan ingå i fysioterapi) vilket inte är subventionerad som sjukvård. Denna tjänst är mest till för färdigbehandlade patienter där det inte mer sjukvård eller för några få endast vill prova massageterapi.

För dig med en sjukvårdsförsäkring eller avtal via företagshälsovård kan du även boka tid för rehabilitering som företagshälsovård vilket sker utanför ramen för subventionerad sjukvård.

Övrigt kontakt sker smidigast via kontakt där min e-post finns.

Kontakt för att boka tid
Önskad tid gäller för: *
Skriv gärna lite kortfattat om dina besvär vilket ger mer möjlighet till att även prioritera hur snabbt jag kan erbjuda en tid.
Utgå bland annat från hur du klarar av på- och avklädning, handla, städa, lyfta, bära, promenader, gå i trappor, uppresning från liggande och sittande.
Tänk på att jag mejlar tillbaka ett svar med en erbjuden tid och du bör svara inom 12 timmar för att tiden inte ska erbjudas till någon annan. Vet du med att du inte läser din e-post frekvent kan det vara bättre skriva att du vill bli kontaktad per sms.
Det är bara ibland jag har luckor och kan ta emot patienter inom en vecka. För det mesta erbjuder jag tider inom några veckor. Det innebär om du väljer alternativ att du bara vill boka tid om du kan komma inom några dagar eller inom en vecka så är risken att du inte erbjuds någon tid. Ju mer flexibel du är desto större är möjligheten att du får en tid hos mig.
Tänk på att har du en pågående infektion i kroppen, feber eller förkylning ska du boka av din tid då fysioterapi med manuell terapi, nålbehandling eller rehabträning inte kan ske då.

*Obligatoriska uppgifter

** Samtycke – När du mejlar mig som patient eller använder kontaktformulär så ger du ditt samtycke att din information får sparas av mig. Jag är skyldig enligt lag att föra journal och det innebär att information som du mejlar mig kan användas i min journal om dig. Kontaktar du mig angående kursverksamhet registreras inga uppgifter av dig förrän du anmäler dig till en specifik kurs. Kontaktformuläret som används sker via en krypterad överföring men där eventuellt obehöriga ändå skulle kunna komma åt informationen. Således bör ingen känslig information om dig skrivas. Din mejladress och telefonnummer kommer däremot aldrig att vidareförmedlas av mig till någon annan och jag kommer inte att använda det för att skicka reklam eller annan information. Läs mer om dataskydd enligt GDPR.