Boka tid

Använd gärna formuläret nedan för att kontakta mig. Tänk på att önskar du boka tid så sker alltid en undersökning och medicinsk bedömning av mig för att avgöra vilken form av rehabilitering och/eller behandling som är lämplig.

Kontakt för att boka tid
Skriv gärna lite kortfattat om anledning till att du vill boka tid eller anledningen till att du kontaktar mig.
Gäller för dig som vill boka tid för undersökning och fysioterapi
Gäller för dig som vill boka tid för undersökning och fysioterapi
Tänk på att jag mejlar tillbaka ett svar med en erbjuden tid och du bör svara inom 12 timmar för att tiden inte ska erbjudas till någon annan. Vet du med att du inte läser din e-post frekvent kan det vara bättre skriva att du vill bli kontaktad per sms.
Det är bara ibland jag har luckor och kan ta emot patienter inom en vecka. För det mesta erbjuder jag tider inom ett par veckor. Det innebär om du väljer alternativ att du bara vill boka tid om du kan komma inom några dagar eller inom en vecka är risken att du inte erbjuds någon tid. Ju mer flexibel du är desto större är möjligheten att du får ett tid hos mig.

För att undvika spam, verifera att du inte är en robot *

*Obligatoriska uppgifter

** Samtycke – När du mejlar mig som patient eller använder kontaktformulär så ger du ditt samtycke att din information får sparas av mig. Jag är skyldig enligt lag att föra journal och det innebär att information som du mejlar mig kan användas i min journal om dig. Kontaktar du mig angående kursverksamhet registreras inga uppgifter av dig förrän du anmäler dig till en specifik kurs. Kontaktformuläret som används sker via en krypterad överföring men där eventuellt obehöriga ändå skulle kunna komma åt informationen. Således bör ingen känslig information om dig skrivas. Din mejladress och telefonnummer kommer däremot aldrig att vidareförmedlas av mig till någon annan och jag kommer inte att använda det för att skicka reklam eller annan information. Läs mer om dataskydd enligt GDPR.