Klinik 2017-2019


Under perioden 2017 till 2019 hade jag min klinik på  Actic, Södra Förstadsgatan 124, 214 28 Malmö

Observera att detta inte är min nuvarande klinikadress från 2020. Välj klinik i huvudlänken så kommer du till nuvarande klinik.

Hur tar man sig till David Astons klinik för  sjukgymnastik?

I och med min klinik ligger i centrala Malmö alldeles intill Skånes Universitetssjukhus så finns det flera stadsbussar som tar dig till min klinik.

  • Buss nummer 2 mot Västra Hamnen eller Kastanjegården som går via Centralen, Gustav Adolfs Torg och Södervärn. Gå av vid hållplatsen Dalaplan.
  • Buss nummer 6 mot antingen Toftanäs eller Bunkeflostrand som går via Värnhem, Triangeln och Södervärn. Gå av vid hållplatsen Dalaplan.
  • Buss nummer 7 mot antingen Svågetorp eller Ön som går via Centralen, Gustav Adolfs Torg och Södervärn. Gå av vid hållplatsen Dalaplan.
  • Buss nummer 8 mot antingen Hyllie eller Lindängen som går via Centralen, Gustav Adolfs Torg och Södervärn. Gå av vid hållplatsen Dalaplan.
Den vitgråa fastigheten med Lidl där jag har min klinik finns precis efter Södervärn.

Väl framme har du livsmedelsbutiken Lidl på första plan och våningen ovanför finns träningscentret Actic.

Min klinik finns på träningsanläggningen Actic som har hela våningsplanet (plan 2) ovanför livsmedelsbutiken Lidl.

Om du kör bil så finns det ett parkeringshus ovanför och vid sidan om Actic. Det är gratis parkering i en timma i garaget som tillhör Lidl. Skulle du behöva parkera längre kan du få låna biljett som ger möjlighet till tre timmar parkering. Observera att du måste använda din p-skiva.

Min klinik ligger centralt i Malmö med goda förbindelser. Tar du buss ska du stiga av vid Dalaplan men det är också gångavstånd från Södervärn och sjukhuset.

Antingen kan du gå upp för trapporna eller ta hissen upp till andra våningen där träningscentret Actic finns och jag har min klinik.

Till receptionspersonal räcker med att du säger att du ska till sjukgymnasten.

Det finns en reception på anläggningen och du kan säga att du ska till sjukgymnasten (finns bara en sjukgymnast) och gå förbi reception till långsoffan och längst ner finns mottagningsrummet. Vänta utanför så kommer jag och hjälper dig när jag är färdig. WC finns till vänster om receptionen och innan långsoffan.

Väntrum och relaxhörna.

Kaffe och te finns för såväl medlemmar och besökare.

Utanför mottagningsrummet finns stolar och soffor där du kan sitta och vänta.

Behandlingsrummet som jag har innefattar utöver en behandlingsbrits flera olika anatomimodeller. Dessa modeller används i undervisningssyfte.

Jag har tillgång till alla Actics träningsredskap i gymmet som används i en del rehabiliteringsprogram och mina patienter får naturligtvis nyttja omklädningsrummen som har dusch och bastu. Actic är oftast bemannat träningscenter, där det finns  personal på plats från morgon till kväll och även helger. Actic är för övrigt en del av gymkedjan som tidigare hette Nautilus. Jag anser att Actic har en gemytlig atmosfär med betoning på friskvård och motionsträning samt är anläggningen där jag har min klinik

Foto i 360 grader på min klinik

Välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka en tid hos mig.

Malmö den 21 september 2017

David Aston
Leg. Sjukgymnast & Dipl. Massageterapeut