Klinik 2022

Under perioden 2022 hade jag min klinik på  PBM, Kalendegatan 18 4, 211 35 Malmö

Hur tar man sig till David Astons klinik för sjukgymnastik?

I och med min klinik ligger i centrala Malmö nära Malmö Centralstation så finns det flera stadsbussar och även tåg som tar dig till min klinik.

Det finns även busshållplatser på parallellgatan där jag har kliniken och då är det följande bussar som kan tas med avstigning på Djäknegatan vid Petri kyrkan:

Följande stadsbussar stannar vid Djäknegatan vilket är parallellgatan till Kalendegatan 18:

  • Buss 2
  • Buss 5
  • Buss 7
  • Buss 8
  • Buss 31
  • Buss 32

Om du kör bil så finns det ett par parkeringshus i närheten av min klinik. Det finns ett parkeringshus som heter Von Conow (Aimo Park) vid Djäknegatan (observera att det bara går att köra i riktning mot Centralen).

Von Conow parkeringshus ligger under jord och om du parkerar här kan du gå direkt upp i trapphuset till Kalendegatan 18 där kliniken finns. När du ska köra ut ur parkeringshuset blir det via Kalendegatan 18.

Det finns även ett parkeringshus Petri mittemot Petrikyrkan. Petri P-hus ligger sidan om Djäknegatan som är parallellgata till Kalendegatan där jag har min klinik.

Kalendegatan är en kombinerad gågata och bilgata men
ingen parkering kan ske på gatan.

I en röd fastighet mellan Petrikyrkan och Hansakompanier är Kalendegatan 18 där jag har min klinik. Entrén ligger till vänster om restaurang KOL. Normal kontorstid är dörren vid entrén öppen. Besök efter kontorstid och eventuellt helger behöver du eventuellt sms:a mig för jag ska komma ner och öppna.

Hiss finns inne i trapphuset för att ta dig till plan 2 där min klinik finns. Observera att entréplan är kallas bottenvåning. Du kan naturligtvis även gå i trapporna och då är det två trappor upp.

Min klinik finns inne hos PBM på plan 2. Till vänster om dörren finns en panel, använd dörrkod som erhållits. Om du inte har fått dörrkod tryck på ringklockan så kommer jag och öppnar.

Ett 360 foto av plan 2 av där min klinik finns. Psykologmottagningen PBM är där min klinik finns hos.

Vid ingången finns väntrum rakt fram. Incheckningskiosken är
bara till för psykologernas patienter. Du ska inte använda
incheckningskiosken om du ska besöka mig som fysioterapeut/sjukgymnast.

Precis vid ingång finns ett väntrum som du kan sitta ner och vänta vid. Ingen anmälan behövs. Jag kommer ut och hämtar dig.

Klinikrummet är stort och används även som utbildningslokal.

Ett 360 foto av klinikrummet som även används som undervisningssal och
därav olika anatomimodeller.

Välkommen!

David Aston