Betalningssätt

Jag erbjuder följande kostnadsfria betalningssätt:

  • Swish-betalning i samband med besöket vilket förutsätter att du har appen installerad och att du har din mobiltelefon med dig samt att betalningsbegränsning inte är satt för lågt. Betalning sker till mitt företag Aston RehabMed AB: 123 169 01 06
  • Kortbetalning där Mastercard, Visa och American express accepteras
  • I vissa särskilda fall kan faktura erhållas (skickas till din e-post som pdf-fil) för betalning via din Internetbank. Du måste registrera mitt företag som mottagare på sedvanligt via i din internetbank.

Endast i undantagsfall tar jag emot kontanter. Swish är egentligen den metod som jag föredrar på grund av de relativt höga avgifter som tas ut vid kortbetalning för oss småföretagare.

Har du frikort för Region Skåne måste du ta med detta och det gäller även om du har ett digitalt frikort (en bokstav med sifferkombination).

Observera att frikort och högkostnadskort gäller hos mig. Jag arbetar  som privatpraktiserande sjukgymnast med avtal med Region Skåne och jag är offentligt finansierad.

Vad ska jag göra om jag har blivit av med fakturan som jag fick med e-post?

Du kan betala för besöket via din Internetbank. Bankgirot till mitt företagskonto är 5186-2076 och företagsnamnet är Aston RehabMed AB (organisationsnummer 559101-2934). Betalar du via din Internetbank ska du ange ditt fullständiga namn och fakturanummer i meddelandefältet. Om du inte kommer ihåg fakturanumret kan du mejla mig så skickar jag det till dig. Observera att jag inte OCR-nummer på fakturorna och detta ska således inte användas.

Om du inte har fått fakturan kan du kontrollera din skräppostlåda med några dagars mellanrum för att se om mitt mejl med bifogad faktura av misstag hamnat där. Annars får du kontakta mig.

Malmö den 10 april 2021

David Aston