Hans Axelson still going strong

Hans Axelson som är grundaren och VD till Axelsons Gymnastiska Institut (AGI) är idag över 80 år. Hans började med gymverksamhet i Malmö redan på 1960-talet med det som blev Gracil Wiking vilket var ett Sveriges första hälso- och träningscenter. Gracil Wiking blev sedermera Club Nautilus som hans söner, Olav och Richard, drev från början av 1990-talet i över 15 års tid innan det gick i konkurs (hette Goodlife de sista åren).

Hans Axelson - AGI

Man måste beundra Hans Axelson för han är ”still going strong”. Bilderna är från den sista tryckta tidningen, Friskvårdsmagasinet, som jag fick för ett par veckor sedan.

AGI är för de som inte känner till det en av landets äldsta och största skolor inom segmentet alternativ- och komplementär medicin. De har utbildat massörer i över 50 år där Hans Axelson själv undervisat under många års tid. Nu är han nog ”bara” rektor och VD.

Respekt!

David Aston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *