Ny lokal för Axelsons i Malmö

När jag cyklade till min klinik häromveckan ser jag att Axelsons Gymnastiska Institutet har nya lokaler väldigt när där jag arbetar. Axelsons som är nordens äldsta skola inom massageutbildningar har under många år haft fotvårdsutbildning i Malmö men frågan är nu om de även kommer satsa på andra utbildningar i Malmö.

Axelsons_ny_lokal_Malmo
Före detta konkurrerande skolan, Axelsons Gymnastiska Institut, har nya lokaler i Malmö. Spännande!

Axelsons har varit en konkurrent till Hälsoteket som jag arbetat på som lärare och utbildningsansvarig fram till i augusti. Jag slutar där efter 14 år för att kunna träffa fler patienter på min klinik men även som sjukgymnast/ergonom på företagshälsovården Susano.

Ska bli intressant och se om Axelsons väljer att utöka deras utbildningsverksamhet i Malmö med även massagekurser vilket skulle innebära att det finns två etablerade skolor i Malmö som kör massageutbildningar.

David Aston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *