Kliniken är öppen

Jag har öppet och med hänsyn till Corona som jag skrivit ett par inlägg om tidigare att du som har en pågående infektion ska omboka din tid tills du är frisk igen vad vid bör tänka kring smittspridning. Människor som sedan tillhör riskgrupper där Coronaviruset kan ha alvarliga konsekvenser ska naturligtvis också överväga att avboka sina tider. Men för majoriteten av befolkningen som är under pensionsåldern och inte har ett försvagat immunförsvar, är multisjuk, hjärt- och kärlsjuk, diabetes eller lungsjukdomar går det bra att boka tid hos mig. Jag kommer troligen också ha fler akuta tider än vad har kunnat erbjuda tidigare eftersom avbokningar kommer att ske.

David Aston
Leg. Sjukgymnast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att undvika spam, verifera att du inte är en robot *