Kliniken är öppen

Jag har öppet och med hänsyn till Corona som jag skrivit ett par inlägg om tidigare att du som har en pågående infektion ska omboka din tid tills du är frisk igen vad vid bör tänka kring smittspridning. Människor som sedan tillhör riskgrupper där Coronaviruset kan ha alvarliga konsekvenser ska naturligtvis överväga att avboka sina tider och jag för en dialog med alla. Men för majoriteten av befolkningen som är under pensionsåldern och inte har ett försvagat immunförsvar eller tillhör någon av riskgrupperna går det bra att boka tid hos mig . Riskgrupperna är uppdaterad nu i mitten av april 2020:
– cancersjuk
– multisjuk
– neurologiska sjukdomar som ALS, MS & Parkinson
– hjärt- och kärlsjuk
– diabetes
– lungsjukdomar
– intellektuella funktionsnedsättningar i kombination med rörelsenedsättning
– fetma med ett BMI på 40 eller mer

Jag kommer troligen också ha fler akuta tider än vad har kunnat erbjuda tidigare eftersom avbokningar kommer att ske.

David Aston
Leg. Sjukgymnast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *