Axelsons Spa öppnar i Malmö

Axelson Spa som finns i Stockholm och drivs av Richard Axelson kommer öppna ett spa i Malmö tillsammans med Kjell Grubin. Richard som bland annat drivit sportbutik och varit delägare i gymmet Gracil Wiking och sedermera Club Nautilus under 1990-talet.

Richard är son till Hans Axelson, grundaren av Axelsons Gymnastiska Institut (AGI). Rickard är idag också VD för Axelsons Spa School i Stockholm och Kjell Grubin är VD på Big Bowl i Malmö. Intressant konstellation och det kan bli positivt för Malmö om ett bra Day- Spa öppnas i synnerhet tänker jag prissättning för massage med hänsyn till den prisdumpning som delvis finns med många thaimassagesalonger.

Frågan är om AGI planerar att öppna kursverksamhet med massage i Malmö också. AGI  som är den största utbildaren inom massagesegmentet i Sverige har ingen utbildning mer än medicinsk fotvård i Malmö.

Ett svar på ”Axelsons Spa öppnar i Malmö”

  1. Jag valde att titta på Platsbanken och Axelsons Spa Malmö söker massageterapeut till verksamheten där tjänsten ska tillsättas den 1 februari 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *