Min första massagekurs som lärare

Jag började undervisa som lärare på utbildning till diplomerad massör hösten på Hälsoteket år 2000 där eleven tog deras examen i januari 2001. Jag undervisade i massage och anatomi.

halsoteket_klass_2000
Ett klassfoto på den första klass som jag undervisade i. Massörerna tog deras examen i januari 2001 efter en termins studier på Hälsoteket i Malmö.

Många eleverna fortsatta till nästa del, massageterapeut där jag gick över och undervisade i en av Malmös två klasser på våren 2001. Oj, vad tiden går. Det har under åren omkring tusen elever som jag haft glädjen av undervisa i teoretiska och praktiska ämnen. Jag har de första åren på Hälsoteket undervisat i en klass per termin men de senast 10 åren har det blivit två massageterapeutklasser per termin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *