Praktiska prov medicinsk massageterapi

Då var det dags igen för att examinera Hälsotekets elever i bland annat anatomi, ortopedisk-medicinska tester och töjningar. Eleverna har redan i föregående termin examinerats i massage. Alla teoretiska tentor har eleverna också klarat av. Det praktiska provet omfattar utöver massagen som eleverna redan har gjort, totalt åtta olika områden där den blivande medicinska massageterapeuten ska visa såväl praktiska färdigheter som teoretiska kunskaper.

praktiskt_massageterapeutprov
Jag som examinator förbereder mig inför praktiska prov av blivande medicinska massageterapeuter.

Eleverna är verkligen duktiga och jag vet faktiskt inte om alla sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer hade klarat av alla delar på det praktiska proven som de medicinska massageterapeuterna gör.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *