Dela och gilla min webbplats

Jag tillhandahåller denna webbplats på egen hand och får uppfattningen av många patienter som jag träffar uppskattar webbplatsen. För att fler ska kunna ta del av min webbplats och för visa din uppskattning vilket ger mig värdefull marknadsföring tycker jag om när du:

– delar med min webbplats eller någon undersida som du tycker är bra på din Google plus-sida eller Facebook-sida med någon kommentar.  Du hittar dela knappar längst ner på alla mina webbsidor.

google-Plus-icon    fb

alternativt att:

– skriver något positivt om min webbplats på något internetforum som berör hälsa på något sätt med en länk till min huvudsida eller någon undersida. Kontrollera naturligtvis reglerna som gäller på forumet med vad gäller utgående länkar.

Tack så mycket!

David Aston

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *