Inköp av medicinsk facklitteratur

Jul närmare sig och i mitt fall kommer Jul lite tidigare. Min fru har börjat lägga beställningar åt mig till bokförlaget Elsevier. Det finns många fördelar att vara gift och det gäller ännu mer med min fru som driver fackbokhandeln, Medical Book Company.

medicinska böcker

Ännu så länge har hon lagt upp beställning på ett tiotal böcker som jag önskar köpa. Det är enkelt för henne att kontrollera senaste utgåvor och filtrering av sökresultat är logisk till skillnad från en rad internetbokhandlare där många icke ämnesrelevanta böcker presenteras vid sökning. Fördelen för mig och andra kunder är man får korrekt information om relevanta böcker inom ämnesområden som man är intresserad av.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *