Telefonkatalogen

Fick idag Gula sidorna, Telefonkatalogen. Oj, vad liten den har blivit liten. Tittade igenom kategorin massörer i Malmö bland annat och ser att ingen idag har några stora färgglada annonser. Det finns ändå stor efterfrågan på massage i Malmö. Däremot verkar kiropraktorer satsa mer med större annonser.

Telefonkatalagon och masage

Själv annonserade jag både i Gula Sidorna och Eniro online (webbplatsen) för några år sedan till ganska hutlösa priser. Även om det genererade en del nya patienter är det tveksamt om jag som fysioterapeut tjänade på det. Det må vara hänt om man är frisör och får man in en ny nöjd kund som leder till frekventa återbesök men målet för min del är få patienten frisk och besvärsfri så att han eller hon inte behöver komma tillbaka då är tvivelaktigt om det är lönsamt. Idag kommer de flesta av mina ”nya” patienter via rekommendationer av anhöriga, vänner och andra vårdgivare. Sedan hittar också ganska många patienter mig via internetsökning.

Går nog inte så bra för Eniro då detta var stor inkomstkälla för dem och nu blir man kontaktad av dem 2-3 gånger per år om annonsering i synnerhet på deras webbplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *