Klinikbyte strax med ny adress

Nu bär det av igen för flytt av klinik. Denna gång följer jag med psykologbyrån, PBM, som jag samarbetar med. Flyttpackning är snart klart och innan midsommar ska flytten vara klar. Efter midsommar kommer patientmottagning ske på den nya adress ännu mer centralt i Malmö, Kalendegatan 18.

Idag har jag en fin promenad eller cykelväg bredvid kanal för att ta mig till kliniken men med flytt blir det en annan väg. Malmö är fint.
Min nya klinik renoveras enligt önskemål med nytt golv och pentry.
Pentryt är nästan klart vilket är nödvändigt för både min klinikverksamhet men även för
utbildningar som jag håller i.
Nytt golv i framtida kliniken.
Packning av diverse prylar från nuvarande klinik.

Väl mött nya som befintliga patienter på nya klinikadressen på Kalendegatan 18 från 24 juni 2022.

David Aston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *