Gym i konkurs i Malmö

Nu har ännu ett fristående gym i Malmö gått i konkurs. Det är också ett av de äldre gymmen i Malmö med anor från början av 1990-talet och då hette det Hälsoforum som började deras verksamhet där Club Nautilus hade sitt gym innan de flyttade till Caroli City. Tidigare gick Classic Gym i konkurs vid Jägersrovägen 80 som tidigare var ett fristående Nautilusgym. Innan dess gick ett träningscenter med inriktning på viktminskning  (har glömt namnet) bakom Centralstation i konkurs. Club Nautilus och Nautilusgymmet på Jägersro har själv arbetat på. Club Nautilus som bytte namn till Goodlife Wellness gick i konkurs för cirka tio år sedan.

Nu finns endast ett fåtal fristående gym kvar i Malmö. De stora aktörer är Fitness 24 Seven, Nordic Wellness, Friskis och SATS. Actic som är en stor regional kedja har endast två anläggningar i Malmö och jag har min klinik på den ena vid Södervärn. Något partiskt men jag anser att Actic som gym och i synnerhet utbudet av styrketränings- och konditionsredskap om jag kan uttala mig om är suverän men även service och stämningen är väldigt bra.

God fortsättning!

David Aston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *