Få platser kvar i kurs om smärta för massageterapeuter

I september till november i år är det återigen dags för sexdagars kursen i Positional Release för ryggraden och SI-leden och smärtsyndrom av olika slag som fibromyalgi och triggerpunkter. Kursen är öppen för massageterapeuter och certifierade massörer. Naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter kan med fördel också delta på kursen.

positional_release_therapy
Du kommer att förbättra dina förutsättningar att behandla olika smärtproblem och även så kallade låsningar med Positional Release.

Det har redan inkommit i kursanmälningar och det är bara att fåtal platser kvar. Kursen har nyligen uppdateras med fler diagnoser inom olika långvariga smärtproblem vilket integreras med mycket praktisk färdighetsträning i undersöknings- och behandlingstekniker.

Trapezius övre del är antagligen vanligaste muskeln som drabbas triggerpunkter men på kursen får lära dig om triggerpunkter i ett 50-tal muskler till.
Triggerpunkter och myofasciellt smärtsyndrom är bara en många smärttillstånd som ingår i kursen.

De senaste åren håller jag i kursen i min egen klinik i Malmö. Sedan jag tog fram kurskonceptet och höll i den första kursen år 2004 har flera hundra terapeuter valt att gå kursen hos mig.

Har du några frågor går det bra att kontakta mig. Välkommen med din kursanmälan.

David Aston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *