Tejpkurs i Malmö avklarad

Jag har precis avslutat kursen i idrottstejp och kinsiotejp. Kursen höll jag i Axelsons lokaler under 2 dagar (3 och 4 oktober) i centrala Malmö där uthyrning av deras lokal har skett på ett föredömligt sätt vilket jag vill tacka platsansvarige, Isak Nilsson, på Axlesons för.

20151004_170035

Det är alltid intressant och givande med att diskutera med verksamma

Kursintyg idrottstejp och kinesiotejp
Kursintyg idrottstejp och kinesiotejp

Denna kurs är som när jag kört den tidigare primärt praktisk men kursdeltagarna uppvisar stor praktiska färdigheter och goda anatomikunskapar vilket gör att kursen även ger utrymme till mer diskussion om kliniskt resonemang och tillämpning av att använda såväl idrottstejp som kinesiotejp. 

David Aston

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *