Framtidens sjukvård

En intressant artikel från Wall Street Journal om de fördelar som kan finnas med teknik inom sjukvården. En del saker med läkarkonsultation och appar som kopplas till mätinstrument finns redan. Men tänk så bra det hade kunnat bli en en handhållen magnetkamera som skulle vara självinstruerande och kunna användas inte bara av patienten men i mindre kliniker i direkt samband vid undersökning.

2 svar på ”Framtidens sjukvård”

  1. En bra app som redan finns är idoc24. Bakom denna app står en rad framstående hudläkare. Beskriv dina hudproblem, lägg till bilder. Inom 24h timmar har du fått ett första utlåtande från en hudläkare. Smidigt. Kan nog dämpa mycket oro.

    1. Onekligen så finns det intressanta saker inom tekniken som kan och som används inom sjukvården eller hälsovården. Håll med om att det hade varit häftigt med tillbehör för våra telefoner så att de hade fungerat som någon form av MRT. Detta kanske vi får uppleva inom våra terapeutliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *