Google kontaktar mig

Idag blev jag uppringd från ett registrerat telefonnummer i Dublin. En svensk kvinna frågar om jag har verksamheten David Aston Fysioterapi och Massage. Jag blir mycket skeptisk och svarar inte ja utan ber henne presentera vad ärendet gäller. Det finns som bekant kriminella företag som ringer upp företag och spelar in när man säger ja och klipper in det i sammanhang att det ska framtå att företagaren har accepterat ett erbjudande. Svensk lag har tyvärr ingen ångervecka för företagare. Muntliga avtal är bindande.

Men det verkar som om det verkligen var en riktig Google representant. En kartposition skulle ändras och har blivit ändrad. Häftigt, eller hur?

google

Google är som bekant ett enormt företag men försök hitta kontaktuppgifter till företaget. Faktiskt lättare att finna kontaktuppgifter till västvärldens olika underrättelsetjänster.
David Aston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *