Platser kvar på kursen Positional Release och smärta

Det finns några platser kvar på kursen Positional Release som jag nu har kört i över tio år men denna gång i helt i egen regi och med mer tid mellan kurstillfällena för värdefull reflektion. Kursen ska ses som en fördjupning i anatomi och dysfunktioner men i synnerhet medicinska aspekter på olika former av smärta som långvarigt smärtsyndrom med bland fibromyalgi och myofasciellt smärtsyndrom där triggerpunkter ingår.

kurs_massageterapeuter

Kursen är dock inte bara teoretisk utan du får med dig färdigheter i undersökning av ryggraden och bäckenet samt behandling med den skonsamma och effektiva Positional Release Therapy (PRT).  PRT är utmärkt komplement och alternativ till muskeltöjning inklusive PNF och avspänningstekniken PIR.

En del fall svarar patienter exceptionellt väl på just PRT och det räcker att endast denna behandlingsmetod används för akuta men även mer långvariga smärttillstånd. Det finns situationer där patienter har provat många olika former av behandling med massage, töjningar och ledmanipulation men att det är PRT som hjälper mest.

Detta är kurs som redan cirka 200 massageterapeuter har gått för mig under årens lopp och många som arbetar kliniskt med smärtpatienter säger sig ha fått en aha-upplevelse efter att ha gått kursen.

Är du intresserad eller har några frågor om kurser så är bara att höra av dig till mig på 0705-931557 eller per mejl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *