Trevligt med nya Centralstationen i Malmö

I samband med vidareutbildningar och kurser på andra orter har jag varit på Malmös Centralstation flera gånger nu på senare tid. Jag gillar stationen mer och mer även fast allt inte är färdigt ännu. Kommer ihåg att bara för ett par år sedan fanns det knappt mer än Pressbyrån och Burger King. Den svartvita bilden här nedan är nog från sekelskiftet men faktiskt så fanns det inte så väldigt mycket mer inne på Stationen innan renoveringen.

centralstationen_malmo_tidigare

Allt var alltså inte bättre förr då Centralstationen nu har ett stort utbud av affärer, kaféer  och matställen vilket är perfekt för en resenär som ska till eller från Malmö.

centralstation_malmo

Nackdelen idag är bara vad jag ska ha med mig för tilltugg till kursen jag ska till. Utbudet är mycket stort och enligt mitt tycke är Centralstationen idag bättre än den i Göteborg och Malmö Centralstationen påminner egentligen mer om ett köpcenter.

Idag har jag min klinik vid Drottningtorget så att det är promenadavstånd till stationen vilket är positivt för mig men antagligen även för mina patienter.

David Aston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *