David Aston - Legitimerad sjukgymnast

Innehållsförteckning

Kontakt

Du är välkommen att boka tid eller kontakta mig på följande vis:

Mobil: 0705-931557 

E-post till kontakt@davidaston.se.

Kontaktformulär: Om du inte har tillgång till ditt mejlkonto så kan du använda formuläret genom att följa länken kontakt.

Boka direkt Boka tid

Det kan betonas att det är inte fel att kontakta mig per telefon eller
e-post först för en viss diskussion om vilka besvär du har.

Som en del av min service går det bra att ringa även efter normal kontorstid och även på helger. Ha däremot överseende med att jag inte kan svara i min telefon när jag har patienter eller undervisar samt även vissa kvällar eller tidigt på morgonen. Om jag inte svarar kan du lämna ett meddelande så återkommer jag så fort jag kan. Det kan vid en del perioder dock dröja några timmar innan jag hinner ringa tillbaka. Vet du själv att du inte alltid är anträffbar så kan det underlätta om du berättar vilka tidpunkter du kan nås så slipper vi ringa om varandra.

Likaså kan e-post skickas till mig närsomhelst och jag svarar i regel relativt snabbt även på kvällar och helger.

En del patienter som har varit hos mig tidigare gör bokningar även via sms. Nya patienter rekommenderas dock att kontakta mig per e-post eller telefon så att en diskussion först kan ske om vilken hjälp du önskar. Det kan hända att det uppenbarligen är en skada eller ett tillstånd som inte ska omhändertas av mig.

Hur snabbt kan jag få en tid för undersökning och behandling?

Jag är medveten om betydelsen av att snabbt få hjälp vid akuta besvär; gärna inom några dagar. Jag kan dock inte garantera att jag har möjlighet att ta emot snabbt vilket beror på hur många patienter som redan har bokat in sig och om jag  går någon utbildning själv. I sammanhanget ska man komma ihåg att prognosen är god för de flesta akuta tillstånd som gäller rörelseapparaten har en god självläkning. Väntetiden ibland vara upp till några veckor. Hur snabbt du kan få en tid är även i viss mån beroende på hur flexibel du själv är med tider. Tider efter normal kontorstid finns men det kan då också krävas längre framförhållning att boka in.

Vet du med dig att du ska in och opereras eller att exempelvis när din fixation/gips ska tas av så är det bäst om du kontaktar mig så tidigt som möjligt och när operationen är genomförd eller fixationen har tagits av. På detta vis kan din rehabilitering komma igång tidigt.

Jag har ingen ”drop in” det vill säga att alla besök måste bokas i förväg men du kan prova se om det finns lediga tider på Boka direkt där jag lägger ut en del lediga tider.

Om du måste boka av din tid

Om du av någon anledning fått förhinder att komma på bokad tid så måste du avboka dig i god tid, minst 24 timmar i förväg. Annars riskerar du att bli debiterad ändå 400 kr.

Tänk på att skickar du mejl eller sms om avbokning så måste du få en bekräftelse av mig att jag tagit emot din avbokning. Det finns tyvärr en liten risk att melj eller sms inte har kommit fram

Inga preliminära bokningar kommer att ske.

Malmö den 27 december 2017

David Aston
Leg. Sjukgymnast