Pressrelease – avtal med Region Skåne

Efter att i 17 år drivit min klinik helt privat på deltid utan avtal med landstinget kan jag med glädje informera att jag från och med den 1 augusti i år har ett avtal med Region Skåne. Fördelarna för dig som patient blir att:

  • Jag kommer arbeta heltid på min klinik vilket innebär jag kan ta emot fler patienter
  • Mer generösa öppettider kommer erbjudas
  • Du som patient betalar sedvanlig vårdtaxa på 200 kr per besök
  • Högkostnadskortet stämplas hos mig och frikort gäller (när du har kommit upp 1100 kr under ett år och det gäller tillsammans med andra besök inom sjukvården)
  • Besöken är avgiftsfria om du är under 18 år eller över 85 år

I min klinik träffar jag patienter som har olika skador, sjukdomar eller funktionsnedsättningar med påverkan från muskler, leder, rygg, nacke och nerver. Symtomen patienter har som söker mig är olika akuta eller långvariga smärt- och/eller rörelsebesvär men även svaghet, domningar, stickningar och muskelspänningar. Mer specifikt kan röra sig om muskel- och ledskador, idrottsskador, arbetsrelaterade besvär, ischias, diskproblem, artros, fibromyalgi eller huvudvärk.

Jag har under åren arbetat mycket med utbildning av massörer och massageterapeuter vilket innebär att jag även integrerar medicinsk massage i min behandling. Annars är behandlingen baserad på den undersökning och bedömning som jag har gjort men i generella drag kan utöver massage olika ledmobiliseringstekniker, ledmanipulation, töjningar och specifika avspänningsmetoder användas. Beroende på vilka besvär du har och om det är akuta eller långvariga besvär kan rehabiliteringen även innefatta vägledning i övningar och egenvård för att återfå eller bibehålla din funktion.

Ett fritt vårdval gäller och du kan söka mig direkt med eller utan remiss oberoende vilken vårdcentral du är listad på.

Jag hälsar härmed såväl nya som gamla patienter välkomna!

David Aston

Telefon: 0705-931557

http://davidaston.se

Online bokning

Pressrelease i pdf

 

2 svar på ”Pressrelease – avtal med Region Skåne”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *